13 april 2014
18:10

Bele Barkarby FF P98:1

Referat: Lohärads IF - Bele Barkarby FF P98:1

Dags för träningsmatch nummer två mot Bele Barkarby P98 nu i vår. Vi vann den förra med 2-1. Vi visste redan innan att det skulle bli en jämn match.

Idag var vi inte bra. Vi hade mindre bra kvalité på våra passningar, vi jobbade inte som ett lag. Vi var ofta 2a på bollen. Det var få som visade rätt inställning, j-a anamma.

Det som var positivt var att vi vann ändå med 3-2. Men Bele Barkarby hade bud på både kvittering och ledningsmål sista 15 minuterna. Vi hade en ledning med 3-0 som vi tappade. Vi skall vara glada att vi vann.

Det andra som var positivt var att vi gör 3 stycken mycket snygga mål.
1-0 i 33e min. Max vinner boll på egen planhalva (som mittback), passar till Berga som vinner mark. Max tar en löpning på höger kanten, får bollen i djupet av just Berga. Max tar emot den och vinner mera mark, lägger den snett bakåt till Robin som petar den vidare till Henke, som sätter den. Kul att Henke fick göra sitt första mål för oss. Ett mycket bra förarbete till målet.
2-0 i 43e min. Robin sätter fart på sin högerkant och springer ifrån deras ytterback, går inåt nere vid hörnflaggan. Dribblar och lägger den snett bakåt till Samme, som skjuter den mycket snyggt och behärskat. Skottet kom från ca 2-3 meter utanför straffområdet.
3-0 i 57e min. Robin sätter fart i mitten från egen planhalva och blir styrd utåt vänster av deras mittback. Men det stoppar inte Robin att skjuta med vänster (!) i bortre krysset. Ett klassmål med fel fot.
Bele Barkarby har en stark period på slutet och gör 3-1 i den 65e min, och 3-2 i den 68e min. De har även 3-3 inne, men det var helt riktigt offside. Matchen slutar med vinst 3-2.

Vi glömmer den här matchen. ALLA kan bättre än vad de visade idag.

Kul att Uppland vann med 3-1 idag borta mot Örebro. Zacke och Hampus var med.